S’ha aprovat inicialment el POUM de Deltebre

El passat dimecres 11 de juliol de 2018 el plenari de l’Ajuntament de Deltebre va acordar aprovar inicialment el Pla d’Ordenació Urbanística Municipal de Deltebre (POUM d’ara en endavant), amb tots els documents i annexes que el componen, amb el suport dels grups del PDeCAT, CE – Socialistes per Deltebre, ERC i PP, i l’abstenció de la CUP.

La proposta aprovada prové d’un treball exhaustiu i de detall en què s’han analitzat els problemes urbanístics que el planejament vigent suposa per a la ciutadania. Es tracta, doncs, d’un POUM que posa l’accent en el microurbanisme, tot i que també s’enfoquen  altres aspectes necessaris per al desenvolupament social i econòmic de Deltebre.

Ara que s’ha aprovat inicialment, s’inicia un període legalment reconegut de participació ciutadana, l’anomenada exposició pública del POUM. Pel moment, s’ha penjat, en format digital, tota la documentació del POUM aprovat per tal que tothom qui estigui interessat pugui consultar-la: només cal dirigir-se a l’apartat de Documentació d’aquesta mateixa web.

A banda, demà s’inaugura la Oficina d’atenció ciutadana del POUM a l’espai Eliseo Vives de la Biblioteca Delta de l’Ebre. En aquest espai, tothom que ho desitgi podrà consultar la documentació aprovada, amb el suport d’un informador que atendrà dubtes i consultes, i fer les aportacions que consideri escaients (al·legacions). En aquest espai també es podrà visitar una exposició que pretén transmetre de manera entenedora els principals continguts del POUM aprovat. L’Oficina d’antenció ciutadana del POUM comptarà amb un/a arquitecte/a per tal de resoldre els dubtes més específics. Es recomana que per aquestes visites amb l’arquitecte/a es concerti cita prèviament, mitjançant el formulari d’aquesta web.

L’horari de la Oficina d’atenció ciutadana del POUM serà el següent:

  • Del 17 de juliol al 10 d’agost: de 10 a 13.30h i de 16.30 a 20h. Dissabtes de 10 a 13.30h
  • Del 13 al 31 d’agost: de 10 a 13.30h. Dissabtes tancat
  • Del 3 de setembre al 20 d’octubre: dimarts i dijous de 10 a 13.30 i de 16.30 a 20. Dissabtes de 10 a 13.30h

Recordeu que amb aquesta web podreu estar al cas de totes les notícies i novetats en relació al POUM de Deltebre

Seguim mirant endavant amb #DeltebreFutur!